Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük a Közszolgálati Állásportálon. Ezen a portálon a közszférán belüli kormány­tiszt­vi­selői, köztisztviselői és közalkalmazotti pályázatok érhetőek el.

Regisztráció nélkül szabadon kereshet az álláshelyek között. Regisztráció után lehetőség nyílik önéletrajzának elhelyezésére is adatbázisunkban. Felhívjuk figyelmét, hogy az önéletrajzának feltöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a közigazgatási szervek közvetlenül megkeressék Önt állásajánlatukkal kizárólag közszolgálati tisztviselői munkakör betöltésére (a közalkalmazotti törvény hatálya alá tartozó szervezetek ugyanis nem rendelkeznek hozzáféréssel a toborzási adatbázishoz). Az önéletrajz elhelyezése a toborzási adatbázisban azonban nem jelenti azt, hogy ezzel Ön automatikusan pályázatát is benyújtotta. Amennyiben egy közzétett pályázat felkelti érdeklődését, úgy az abban foglaltak szerint kell pályázatát továbbítania a munkáltatóhoz.

Tájékoztatjuk Önt, hogy az állásportálon található pályázatok tartalmáért a pályázatot elhelyező, kiíró szerv felel és a Belügyminisztérium csak közzéteszi azokat.

Javasoljuk, hogy a sikeres elhelyezkedés érdekében gyakran látogassa honlapunkat. Őszintén bízunk abban, hogy szolgáltatásunk segíteni fogja Önt a megfelelő munka megtalálásában, és hozzájárul a közszféra toborzási és kiválasztási eljárásainak szakszerűbbé és nyíltabbá tételéhez.

Belügyminisztérium

Hatósági erkölcsi bizonyítvány igénylésére már telefonon is van lehetőség, az ehhez szükséges Telefonos Azonosító bármelyik kormányablakban ingyenesen igényelhető. Bővebb információért a 1818-as telefonszámon működő Kormányzati Ügyfélvonal hívható, vagy kattintson az alábbi linkre: Információk a Telefonos Azonosításról

Legfrissebb 5 állás   Álláshirdetések száma:   3419
Határidő Megnevezés Közzétevő
2018. november 28. VÉDŐNŐ Egészségügyi és Szociális Intézmények...
2018. november 10. pénzügyi ügyintéző Emberi Erőforrások Minisztériuma
2018. november 10. pénzügyi referens Emberi Erőforrások Minisztériuma
2018. december 31. Informatika-bármely szakos tanár Váci Szakképzési Centrum
2018. november 22. informatikus Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár é...
 
 
Belügyminisztérium Magyarország célba ér Ez az újszerû szolgáltató tevékenység az Európai Szociális Alap támogatásával, a „Személyügyi központ Szervezetfejlesztése és teljesítményértékelés” címû, ÁROP-2007/221. számú projekt keretében valósult meg.
 
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség


Széchenyi 2020
VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság

www.vati.hu
 
Az oldalt üzemelteti és a toborzási adatbázist kezeli:

Belügyminisztérium
Közszolgálat-fejlesztési és Stratégiai Főosztály
Levelezési cím: 1903 Budapest, Pf.: 314.

Információs vonal intézmények részére regisztrációval és álláspályázatok közzétételével kapcsolatban:+36 (1) 550-2132, +36 (1) 550-2135
E-mail: kozigallas@bm.gov.hu
Álláspályázat közzétételéhez kattintson ide

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság
Közreműködő Szervezet Igazgatóság
Közigazgatás Operatív Programok Igazgatóság
1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32.

A projekt részletes leírásához kattintson ide!
A KÖZIGÁLLÁS a Belügyminisztérium kezelésében lévő internetes kiválasztási és pályáztatási elektronikus rendszer.