Segítség

 

Üdvözöljük a KÖZIGÁLLÁS Segítség oldalán!

 

Ön itt a rendszer alapvető használatáról szóló alapvető ismereteket találhatja, amelyeket folyamatosan frissítünk a felhasználói visszajelzések figyelembe vételével, a lehető legkényelmesebb használat érdekében.

 

       I.      A FŐOLDAL lényegesebb elemei az alábbiak:

 

    II.      ÁLLÁSKERESÉS: Ön regisztráció nélkül is tudja használni a publikált álláshirdetésekben való keresés ezen funkció segítségével, ha megnyomja a gombot, akkor eljut ennek használatához.

 

1)      Egyszerű keresés, amely során egy szabadszöveges mezőbe beírhatja milyen állásra kíváncsi és ha talál olyat a rendszer, akkort azt előhozza Önnek. A keresés teljes azonosság esetén hoz eredményt! (pl. „informatikai osztályvezető” beírásával csak a pontosan ennek megfelelő állások jönnek elő)

 

2)      Bővített keresés, amely a Váltás bővített keresésre megnyomásával jön elő. Ekkor a képen látható szűrőket tudja Ön beállítani, több használata esetén együttesen (ÉS kapcsolat) végzik el a leszűkítéseket a keresés során.

 

              III.      REGISZTRÁCIÓ: Ön a regisztráció elvégzése után kaphat egyedi belépési nevet és jelszót. A KÖZIGÁLLÁS teljeskörű használata csak regisztrált felhasználóknak érhető el!

                                                            

Sikeres regisztráció esetén egy üdvözlő oldalra jut és a főoldalra visszatérve már be is léphet a létrehozott nevével és jelszavával. Amennyiben adott meg e-mail címet, úgy egy értesítő üzenetet is elküldött ide a KÖZIGÁLLÁS.

 

  IV.      ELFELEJTETT JELSZÓ: Amennyiben elfelejtette jelszavávát és újat kíván létrehozni, úgy a főoldalon az erre vonatkozó linkre kattintson a bejelentkezés alatt. Felhasználói nevének megadása után a regisztráció során az Új jelszó készítésére beállított kérdést teszi fel Önnek a rendszer, erre való helyes válaszadás után van módja új jelszavát megadnia. Majd a főoldalon ennek segítségével tud már ismét belépni.